Valtsikan speksi 2019: Yläkylän inferno

Tervetuloa Yläkylään, idylliseen maalaiskommuuniin, joka valmistautuu yhteisön 50-vuotisjuhlan viettoon kesäisissä maisemissa. Tapahtumaan on tulossa esiintymään Dante Vainio, laulaja ja superstara, joka nähdään yleensä vain suurimmilla areenoilla. Juuriaan kunnioittaakseen hän on päättänyt tehdä tämän sympaattisen kylän kohdalla poikkeuksen. Keikka vaatii kylältä huolellista valmistautumista ja Yläkylän kuuluisaa yhteishenkeä, eikä mikään saa mennä pieleen. Tilanne ei saa eskaloitua.

Kaikki menee pieleen.

Tilanne eskaloituu.

Kylään saapuu röyhkeyttä, kutsumattomia vieraita ja luonnonvoimat repivät kommuunin kappaleiksi. Yhteishenki on riekaleina ja idylli muuttuu infernoksi, kun harvinaiseen keikkaan on jäljellä vain kaksi päivää.

Valtsikan speksi 2019: Yläkylän Inferno on koko illan interaktiivinen spektaakkeli, jossa katsoja pääsee vaikuttamaan näytelmän kulkuun. Astu keskelle Infernoa Arabia-saliin helmikuun lopulla.

Tervetuloa!

NÄYTÖKSET

Arabia-sali, Pop-Jazz Konservatorio, Arabiankatu 2

ti 19.2. klo 19 (ensi-ilta)

to 21.2. klo 19

pe 22.2. klo 19

la 23.2. klo 14 & 19

su 24.2. klo 18

Ei narikkamaksua, mutta varaa käteistä mukaan väliaikatarjoiluja varten.

Arabia-saliin on esteetön kulku. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta sähköpostilla osoitteeseen laura.kotiranta@helsinki.fi

Huomioithan, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja sekä kovia ääniä.

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.