LOPPUUNMYYTY: Lauantai 22.2.2020 klo 19

14,00 18,00 

Vuoden 2020 Valtsikan speksi kuljettaa katsojat keskelle Hollywoodin kultakauden loistoa, savuista tunnelmaa ja kutkuttavaa mysteeriä – luvassa on koko illan interaktiivinen musiikkiteatterielämys, jossa syyllinen voi olla kuka tahansa meistä.

Lipun hintaan lisätään 0,35 euron toimitusmaksu.

Liput toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen.
Lippuja ei tarvitse tulostaa. Sisään pääsee ilmoittamalla nimen ovella.
Arabia-salin paikat ovat numeroimattomat.

Esityspaikka: Arabia-sali (Arabiankatu 2a, 00560 Helsinki)

Poista
Tuotetunnus (SKU): 100-1-1 Osasto:

Kuvaus

Maineikas ja vauras Saltzmanin tuotantoyhtiö kuvaa ajan hengessä (ja lipputulojen perässä) jälleen uutta myyttistä musikaalielokuvaansa, ”Sankari Odysseus ja hänen apurinsa”. Kuvaukset ovat loppusuoralla idyllisessä Kreikan saaristossa karismaattisen nuoren ohjaajalupauksen, Frank Douglasin johdolla.

Elokuvan taika alkaa kuitenkin rakoilla, kun tuotantoyhtiö päättää kiristää viime hetkellä kukkaronnyörejä budjetin ja aikataulun suhteen. Kaiken lisäksi traagiset ja pelottavat tapahtumat alkavat häiritä kuvauksia ja uhkaavat pysäyttää tuotannon kokonaan.

Toimeliaimmat päättävät sovittaa sankarin viittaa ja suurennuslasia ratkaistakseen arvoituksen. Pian paljastuu, etteivät yhden jos toisenkaan arvot ja toimet kestä päivänvaloa.

Kuka selvittää mysteerin ensimmäisenä? Tuleeko elokuva koskaan valmiiksi? Yltävätkö maailmalla leviävän leninistisen vallankumouksen vaikutukset produktioon asti? Ja ennen kaikkea… kuka sen teki?

20. Valtsikan speksi kuljettaa katsojat keskelle Hollywoodin kultakauden loistoa, savuista tunnelmaa ja kutkuttavaa mysteeriä – luvassa on koko illan interaktiivinen musiikkiteatterielämys, jossa syyllinen voi olla kuka tahansa meistä.

Lipun hintaan lisätään 0,35 euron toimitusmaksu.

Liput toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen.
Lippuja ei tarvitse tulostaa. Sisään pääsee ilmoittamalla nimen ovella.

Lisätiedot

Lipputyyppi

Kannattajalippu, Opiskelijalippu, Peruslippu