Valtsikan speksi 2023

AVARUUDESSA EI OLE YÖTÄ

Hyvät matkustajat, tervetuloa kaikkien aikojen avaruusristeilylle halki aurinkokuntien ja galaksien. Aluksellamme teitä viihdyttää mainio karaokemme, upouusi valtamerisimulaattorimme sekä vetonaulamme, ylpeytemme ja ilomme: liikkuva maailmannäyttely, jossa nähtävillä on artefakteja jokaisesta universumin kolkasta, mukaan lukien erittäin harvinainen pahamaineisen ja kehosta toiseen liikkuvan kameleonttikansan sormus. Älkää kuitenkaan huoliko, tämä kansa on kuollut sukupuuttoon jo aikoja sitten, joten mitään vaaraa ei kerrassaan teille ole, ei millään tavalla. Olitte siten osa risteilyllämme olevaa opiskelijoiden luokkaretkijoukkoa tai vaikka ihan tavallinen eläkeläispariskunta hääpäivävuosimatkallanne, olette täysin turvassa. Olkaa huoleti ja antakaa meidän osaavan henkilökuntamme pitää teistä huolta. Tax-free on avoinna koko lennon ajan (poislukien Tau Cetin aurinkokunta alueellisen alkoholilainsäädännön vuoksi).

Vuoden 2023 Valtsikan speksi tekee aikahypyn tulevaisuuteen avaruusristeilylle. Miten käy, kun epäonnistunut hetken mielijohteen varasoperaatio johtaa laivalla irrallaan riehuvaan avaruusolentoon, joka pystyy ottamaan muita kehoja hallintaansa? Turvassa ei ole kukaan, ei muut risteilijät, laivan henkilökunta tai salaperäinen rosvojoukkokaan.

Risteilymme tarjoaa koko illan täydeltä interaktiivista musiikkiteatteria, viihdettä, draamaa, komediaa ja vaarallisia tilanteita. Varaa siis hyttisi ja astu alukseen seuraamme! Tähtien ulapalla tralalalalaa!

Tervetuloa!

NÄYTÖKSET

Arabiasali, Pop & Jazz Konservatorio, Muotoilijankatu 1B

ti 21.2. klo 18 (ensi-ilta)

to 23.2. klo 18 

pe 24.2. klo 18

la 25.2. klo 13 & 18

su 26.2. klo 13

Ovet avautuvat 30 min ennen esityksen alkua. Esityksen kesto vaihtelee paljon riippuen omstartien määrästä. Varauduthan siis 2-3 tunnin pituiseen esitykseen väliajan kanssa.

LIPUT

https://valtsikanspeksi.com/speksi2023/kauppa/

Hinnat: Opiskelija 15,50 euroa / peruslippu 18,50 euroa / kannatuslippu 30,50 euroa. Hintoihin sisältyy 0,50e palvelumaksu.

Lippuja saa myös ovelta, jos näytös ei ole loppuunmyyty (MobilePay/käteinen).

Kampuslipunmyynti (Kaisan aula)

Ke 1.2. klo 11-14

Ke 8.2. klo 11-14

Maksu kampuslipunmyynnissä MobilePaylla tai käteisellä. Varaathan tasarahan, jos maksat käteisellä.

Ryhmälipputilaukset (yli 8 henkilöä) ja tiedustelut tuottajalle: valtsikanspeksi@gmail.com

ESTEETTÖMYYS JA IKÄSUOSITUS

Tila on esteetön.

Huomioithan, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja sekä kovia ääniä.

Suosittelemme esitystä ensisijaisesti yli 13-vuotiaille.

Seuraa meitä instagramissa:

http://instagram.com/valtsikanspeksi

Graafikko: Tiina Raasakka